RU | UA

+38 (067) 355-53-23

+38 (073) 355-53-23

+38 (095) 355-53-23

+38 (044) 355-53-23

Оптичні бокси. Особливості, характеристики, застосування

 

Оптичні бокси - це важлива складова частина оптоволоконної мережі.

Бокс виглядає як розділова коробка і експлуатується для оконечування оптичного кабелю і подальшого приєднання до нього обладнання активного типу. Всередину боксу встановлюються конектори. До того, за допомогою боксу здійснюється виведення кабелів абонентів.

FODB-M01/24-1-24 - бокс оптичний, з корпусом, який виконаний з холоднокатаної сталі високої якості. Він має спеціальні отвори, що мають круглу форму для введення кабелю і контакти для заземлення, передбачає монтаж сплайс-касет. Бокс використовується для поділу оптоволокон під час створення систем зв'язку в приміщеннях, а також для об'єднання оптоволоконного кабелю і пігтейлів. Пігтейли виходять назовні крізь спеціально призначені для цього ущільнені роз'єми. Дана модель - це відмінний вибір для монтажу серверних, центрів комунікації з мінімальним простором. Може застосовуватися і для самонесучих, і для броньованих кабелів.

 

Бокс оптичний FODB-M02/12-2-24 - має сталевий корпус і експлуатується всередині приміщень. Функціонує як у якості розгалуджувача оптоволокон при здійсненні будівництва систем зв'язку. Бокс має форму короба з наявністю в ньому отворів, через які вводиться кабель і контакти заземлення. Виведення пігтейлів виконується шляхом використання спеціальних ущільнених роз'ємів. Дана модель - хороший вибір для виконання монтажу приладів ввідно-розподільного типу, кросових вузлів, серверних приміщень, інших комунікаційних центрів, з обмеженою площею. 

Бокс FTB P03/12-1-6 - відрізняється компактними розмірами: 183мм x 169мм x 19мм, але і не втрачає у своїй функціональності. Чудово підходить для об'єднання пігтейлів і оптоволоконного кабелю. Виконує захисну функцію зварних кабельних з'єднань і/або пігтейлу, гранично допустима чисельність SC адаптерів: 6 штук, 12 волокон. Завдяки своїй формі, бокс FTB P03/12-1-6 можна кріпити на стіні. Матеріал виготовлення - високотехнологічний пластиковий матеріал. 

Компактними розмірами також відрізняються такі бокси: FTB-P04/4, FTB-P04/8, FTB-P04/16. Оформлені як пустотні металеві короби, з отворами під кабелі, і припускають можливість установки сплайс-пластин. Відрізняються невеликою вагою і приємним зовнішнім виглядом. Дані моделі також дають можливість розгалужувати оптоволокна, забезпечуючи інсталяції систем зв'язку. Ці бокси знаходять своє застосування в FTTH мережах, це означає, що оптичний кабель заходить безпосередньо в приміщення абонента. Можуть служити реалізацією центрів комунікації, що відрізняються мінімальним вільним простором. У даних боксах можливе використання таких типів адаптерів: FC, SC, ST, LC. 

FTB/F-24 - настінний оптичний бокс, застосовуваний в приміщеннях. З його допомогою обробляються оптоволокна для розгортання систем зв'язку. Даний бокс вдало підійде для монтажу оптичних кросів, ввідно-розподільних пристроїв, телекомунікаційних кросів, серверних приміщень, а також інших центрів комунікації, що відрізняються невеликим простором.

Застосування:
· Формування FTTH мереж
· Формування мереж телекомунікацій
· Формування мереж кабельного телебачення
· Формування локальних мереж

Особливості:
· Конструкція відрізняється стійкістю до ультрафіолетових променів, і різних кліматичних умов
· Розраховано на установку на стінах або опорах
· Кришка фіксується у відкритому стані
· Габарити: 303мм × 245мм × 91мм

Технічні характеристики:
· Три отвори під введення кабелю (максимальний діаметр кабелю 16 мм) + 24 розподільних кабелю
· Гранична кількість встановлюваних адаптерів SC - 24
· Сплайс-пластина на 24 зварки (два шари гільз)
· Гранична кількість встановлюваних оптичних касет - до 4-х
· Клас захисту: IP65

 

Бокс оптичний Sofetec FTB/F-16 - настінного типу, розміщується в приміщеннях. Зовні це короб з отворами для введення кабелю, який має контакти заземлення. У бокс допускається установка сплайс-касет. Бокс передбачає можливість оброблення оптоволокон з метою розгортання систем зв'язку. Виведення пігтейлів відбувається через спеціальні ущільнювальні отвори. Цей бокс - досконале рішення для здійснення монтажу обладнання водно-розподільного типу, кросових вузлів, серверних, інших комунікаційних точок з малим вільним простором. 

Підсумок:
Розподільні оптичні бокси - це один з найважливіших компонентів в процесі створення оптоволоконної мережі. Для полегшення вибору серед різних видів даного обладнання, сьогодні були розглянуті переваги описаних вище моделей і визначені їх відмінності і методи застосування.
Ви не помилитеся, якщо зупините свій вибір на придбанні моделі Sofetec FTB/F-16, яка вироблена власними торговими марками «Технології мереж», так як даний екземпляр поєднує в собі кращі характеристики, які важливі для такого обладнання.

 

Інформація для замовлення.

Для того, щоб купити Оптичний бокс Sofetec FTB/F-16, зв'яжіться з нашим менеджером зручним для Вас способом - Кнопка «Дізнатися ціну», "Замовити зворотний дзвінок", "Он-лайн консультант", за телефоном +38 (044) 355-53-23 або по електронній пошті [email protected]. Ціна на Оптичний бокс Sofetec FTB/F-16 може варіюватися в залежності від умов покупки.

 

«Технології Мереж» і партнери. Послуги для вашого бізнесу.

Ціна на Оптичний бокс Sofetec FTB/F-16 для партнерів компанії «Технології Мереж» привабливіша, так само для партнерів існують поліпшені умови доставки, підтримки і професійної технічної консультації. Купити Оптичний бокс Sofetec FTB/F-16 на партнерських умовах значно вигідніше як з точки зору ціни, так і з точки зору подальшого використання товару. 

 

Схожі статті

21
02
17
Докладний огляд рефлектометра Grandway FHO3000 D26 від лабораторії «Технології Мереж»

Дана стаття містить детальний опис Рефлектометра GRANDWAY FHO3000 D26

16
11
16
Схема розведення витої пари

На даний момент існує два типи розводки витої пари: T568A і T568B, вони однакові, якщо не використовується друга і третя пари. Різниця між ними в тому, що зелена і помаранчева пари в них знаходяться на місці один одного. Схеми розроблені таким чином, щоб звести до мінімуму взаємні наведення в парах...

04
04
16
Оптичні бокси. Особливості, характеристики, застосування

Невід'ємною складовою серед компонентів волоконно-оптичної мережі є оптичні бокси. У даній темі розглянемо характеристики, особливості та недоліки декількох моделей.