RU | UA

+38 (067) 355-53-23

+38 (073) 355-53-23

+38 (095) 355-53-23

+38 (044) 355-53-23

Роутери TP-Link

Компанія TP-Link була створена в 1996 році. У той час в Китаї ще не було жодного «мережевого» бренду - абсолютно вся продукція була привезена з Тайваню та інших міст. Для засновників компанії - Кліффа і Джеффрі Чао (Cliff and Jeffrey Chao) така ситуація була неприпустимою і вони організували будівництво власного заводу, для початку створивши три пристрої. Ними були - внутрішній dial-up модем, 10-Mbit мережева карта з інтерфейсом ISA і 10-Mbit 8/16-портовий концентратор. До 2005 року виробництво було націлене на внутрішній китайський ринок, збільшувався асортимент продукції, і відбувався розвиток дилерської мережі. Були освоєні широкосмугові комутатори, ADSL-модеми, і оптичні ретранслятори. А вже в 2005 році компанія TP-Link зайшла на міжнародний ринок.
Назва компанії розшифровувалася як: «TP-Link» - абревіатура від Twisted Pair Link, «з'єднання шляхом використання звитой пари». Але, через деякий час було прийнято рішення змінити значення бренду. Сьогодні, компанія визначає, що TP - це Trust & Power (довіру і потужність). Всім відомо, що до торгових марок китайського походження споживачі ставляться з недовірою. Але компанія TP-Link, знаючи і вірячи в потенціал своєї продукції, безперервно працює над тим, щоб споживачі змогли отримати потужні інструменти для вирішення своїх завдань за розумну ціну.


На даний момент, компанія TP-Link знаходиться в трійці світових лідируючих підприємств у сфері створення і торгівлі обладнанням SOHO класу. Одним з основних видів продукції компанії є зокрема Wi-Fi роутери. Це закономірно, тому що саме ці пристрої виконують основну функцію в побудові Wi-Fi мережі в будинку або невеликому офісі, адже в нинішній час, життя людини важко уявити без використання Wi-Fi. Маршрутизатор TP-Link - одні з лідерів, представлених на ринку апаратного забезпечення України.

 

Класифікація Wi-Fi роутерів TP-Link за типами підключення:

- ADSL,
- 3G,
- Ethernet.

 

ADSL
ADSL (англ. Asymmetric Digital Subscriber Line ─ асиметрична цифрова абонентська лінія) ─ технологія, згідно з якою відбувається трансформація телефонної аналогової лінії в лінію високошвидкісного доступу. Спочатку, дана технологія виникла для інтерактивного телебачення (це цифрове телебачення, яке здійснюється на основі доступу в Інтернет). Описувана технологія була високо оцінена інтернет-провайдерами в силу невисокої вартості розгортання мереж, (оскільки для цих цілей використовувалася велика частина вже функціонуючої інфраструктури аналогової телефонної мережі) і високої швидкості обміну інформацією (даними).
ADSL роутери TP-Link підключаються до мережі, використовуючи телефонну лінію. Можна виділити такі моделі, максимальна швидкість яких до 300 Мбіт/с - TP-Link TD-W8968, TP-Link TD-W8961ND, TP-Link TD-W8960N і до 150 Мбіт/с - TP-Link TD-W8951ND, TP- Link TD-W8950ND, TP-Link TD-W8151N. Нове обладнання даної лінійки - Wi-Fi роутер TP-Link TD-W8901N.

 

3G
Зараз активно проводиться інтернет в села, де, як правило, відсутня можливість підключення кабельного інтернету. Використовувати ADSL також не завжди можливо, навіть при наявності телефонних ліній.
Рішенням може служити застосування мобільного 3G (4G) інтернету. До того ж, ціни на нього зараз вже не такі високі. Можливо, це єдине рішення, за відсутності можливості здійснення підключення за допомогою кабелю.
Для того, щоб від одного USB модему, працював не один пристрій, а відразу декілька, і потрібен роутер TP-Link з USB портом і підтримкою технології 3G. Потрібно просто здійснити підключення модему до маршрутизатора, налаштувати, і маршрутизатор вже роздає інтернет на всі пристрої по Wi-Fi. У даній категорії можна виділити такі зразки: TL-MR3420 і портативний TL-MR3020. Також представлені новинки: TP-Link M5250, M5350, M5360 і самий новітній зразок - роутер TP-Link M7350, підтримує 4G LTE.

 

Ethernet
Найбільш популярною технологією підключення до Wi-Fi на даний момент є Ethernet. Суть її полягає в підключенні маршрутизаторів до мережі, використовуючи мережевий кабель «звиту пару». Маршрутизатори Ethernet поділяються на основі стандартів Wi-Fi, які вони підтримують.
Наприклад, моделі, що підтримують стандарт IEEE 802.11n, зі швидкістю до 54 Мбіт / с., такі як: TP-Link TL-WR340G, TP-Link TL-WR541G, TP-Link TL-WR542G - вже застаріли і зняті з виробництва.
Роутери, які мають стандарт IEEE 802.11n, найбільш користуються попитом на українському ринку SOHO обладнання. Однією з основних причин їх популярності виступає невисока ціна і присутність базових функцій, оскільки, частіше за все, покупцям важливо здійснити організацію тільки бездротової мережі, а потреба в більш складних функціях зустрічається рідше. Роутери стандарту N відрізняються за швидкістю підключення - 150 Мбіт / с і 300 Мбіт / с.

 

Моделі TP-Link, зі швидкістю 150 Мбіт /, які більш за все користуються попитом:
- TL-WR740N - ці пристрої оснащені антеною;
- TL-WR741ND - ці пристрої оснащені змінною антеною
- TL-WR743ND - дані пристрої оснащені живленням за технологією PoE, яка дає можливість здійснювати передачу віддаленому обладнанню електричної енергії, включаючи дані, шляхом використання звитої пари в мережі Ethernet). Новинкою в даній категорії обладнання є модель TL-WR720N.

 

Моделі TP-Link, зі швидкістю 300 Мбіт /, які більш за все користуються попитом:
- TL-WR841N - дані пристрої оснащені антеною;
- TL-WR841ND - дані пристрої оснащені змінними антенами;
- TL-WR842ND - дані пристрої оснащені USB портом.

Однією з переваг маршрутизаторів TP-Link є присутність в конструкціях двох антен, оскільки, відомо, що кількість антен в обладнанні прямо впливає на його потенціал швидкості.
Ще однією категорією є дводіапазонні Dual Band Wi-Fi роутери TP-Link. Найпопулярнішою моделлю в даній категорії є TP-Link TL-WDR4300. Це пристрій має загальну пропускну здатність в 750 Мбіт/с. Новими моделями даної категорії є - роутери TP-Link TL-WDR3600 (оснащені портами Gigabit Etherne) і TP-Link TL-WDR3500 (оснащені портами Fast Ethernet) з пропускною спроможністю в 600 Мбіт/с. Маршрутизатори цієї серії можуть функціонувати в один і той же час в 2 діапазонах - 2.4 ГГц і 5 ГГц.

Наслідком розвитку стандарту 802.11ас стало виникнення нової категорії Ethernet маршрутизаторів, яка підтримує технологію - TP-Link Archer. У цій категорії присутні такі пристрої: Archer C2 (AC750), Archer C7 (AC1750), Archer C9 (AC1900) і пара інших зразків. Відмінними рисами цих пристроїв є вдосконалені функціональні характеристики і продуктивність, що резонно відбивається на ціні.

З огляду на всі позитивні якості маршрутизаторів описаної марки, такі як: різноманітність, сучасні функціональні характеристики і прийнятна ціна, вони є одними з лідируючих на просторах українського ринку.

Інформація для замовлення.

Для того, щоб купити маршрутизатор TP-Link, зв'яжіться з нашим менеджером зручним для Вас способом - Кнопка «Дізнатися ціну», "Замовити зворотний дзвінок", "Он-лайн консультант", за телефоном +38 (044) 355-53-23 або по електронній пошті [email protected]. Ціна на маршрутизатор TP-Link може варіюватися в залежності від умов покупки.

 

«Технології Мереж» і партнери. Послуги для вашого бізнесу.

Ціна на маршрутизатор TP-Link для партнерів компанії «Технології Мереж» привабливіша, так само для партнерів існують поліпшені умови доставки, підтримки і професійної технічної консультації. Купити маршрутизатор TP-Link на партнерських умовах значно вигідніше як з точки зору ціни, так і з точки зору подальшого використання товару. 

 

Товари з категорії

• Швидкість бездротової мережі  300 Мбит/с
• Стандарти: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
• 5дБи*2 стаціонарні всеспрямовані антени
• Частотний діапазон: 2,4-2,4835 ГГц
• Габарити (ШхДхВ): 192 x 130 x 33 мм

Схожі статті

21
02
17
Докладний огляд рефлектометра Grandway FHO3000 D26 від лабораторії «Технології Мереж»

Дана стаття містить детальний опис Рефлектометра GRANDWAY FHO3000 D26

16
11
16
Схема розведення витої пари

На даний момент існує два типи розводки витої пари: T568A і T568B, вони однакові, якщо не використовується друга і третя пари. Різниця між ними в тому, що зелена і помаранчева пари в них знаходяться на місці один одного. Схеми розроблені таким чином, щоб звести до мінімуму взаємні наведення в парах...

04
04
16
Оптичні бокси. Особливості, характеристики, застосування

Невід'ємною складовою серед компонентів волоконно-оптичної мережі є оптичні бокси. У даній темі розглянемо характеристики, особливості та недоліки декількох моделей.